27 Haziran 2009 Cumartesi

Apocalypto Filmini İzle



Hayatta kalma mücadelesini anlatan sıradışı bir film. Mel gibson bu filmiyle büyük sükse yaptı. Filimde çok fazla çeviriye gerek kalmamış herşey ve insana ait duyguları oyunculardan okumanız mümkün. Büyük kaçış ve intikamın anlatıldığı ve aynı anda insanın vahşi duyguların sorgulandığı 10 numara bir film Apocalypto hala izlemeyenler için büyük bir keyif olacak.
Türü: Dram / Macera / Aksiyon / Tarihi
Gösterim Tarihi: 23 Mart 2007
Yönetmeni: Mel Gibson
Senaryosu: Mel Gibson , Farhad Safinia
Görüntü Yönetmeni: Dean Semler
Yapım: 2006, ABD , 139 dk.

Oyuncuları: Rudy Youngblood (Jaguar Paw) , Dalia Hernandez (Seven) , Jonathan Brewer (Blunted) , Morris Birdyellowhead (Flint Sky) , Carlos Emilio Baez (Turtles Run) , Ramirez Amilcar (Curl Nose), Israel Contreras (Smoke Frog) , Israel Rios (Cocoa Leaf)

Tarihteki bütün büyük imparatorlukların kaçamadıkları sondan kendisini kurtaramayan büyük Maya İmparatorluğu, geçirdiği ihtişamlı dönemlerin ardından önlenemez bir çöküş içindedir. Çöküşün getirdiği çaresizlik duygusu ile daha da zalimleşen yöneticilerin yarattığı zulüm altında ezilen insanlar, ya boyun eğecek ya da isyan edeceklerdir.

Cesuryürek’le İskoç tarihinden bir başyapıta imza atan Mel Gibson’dan bir başka kahramanlık hikayesi. Kamerasını 600 yıl geriye döndüren Oscarlı yönetmen Maya Uygarlığı’ndan geriye kalanları günümüze taşıyor. Maya uygarlığı meğer neymiş dedirtiyor insana…















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder